Вашата врата до 24 часа! 0882643000
Налични входни и интериорни врати. Възможност за доставка и монтаж на над 200 вида врати! Външни джакузита и басейни - налични и по индивидуална поръчка! Разнообразие и монтаж на парапети, настилки и облицовки.
Входна врата за къща Toskana – Termowood (подходяща за външни условия)Входна врата за къща Toskana – Termowood (подходяща за външни условия)Входна врата за къща Toskana – Termowood (подходяща за външни условия)Входна врата за къща Toskana – Termowood (подходяща за външни условия)

Входна врата за къща Toskana – Termowood (подходяща за външни условия)

1499.00 лв.
в наличност

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА !

Входна врата за къща BEXT модел Toskana – устойчива на външни атмосферни влияния. Крилото е изработено от поцинкована стомана (+ цял лист в крилото ) от външната страна и е изцяло покрито с termowood (естествено термодърво), а от вътрешната страна е изцяло покрито с PVC покритие върху МДФ облицовка, което придава красив, топъл иестествен вид на вратата. Касата и первазите от външната и вътрешната страна са изцяло от поцинкована стомана с дебелина 1,2 см. боядисани с черна текстуна боя. Вратата е снабдена с двойно гумено уплътнение (едно на крилото и едно на касата). Подходяща е за къщи, вили и друг вид сгради при които входната врата е изложена пряко на външни атмосферни условия.

ВАЖНО !!! Както всеки продукт от естествена дървесина така и Входна врата за къща Toskana – Termowood изисква задължителна ежегодна обработка само от външната страна ( термодървото) с Импрегнанти, масла и други подобни защитни средства за термодърво. На пазара има както безцветни такива така и с възможност за промяна на тоналноста на цвета на дървото. Изборът на това дали да е с цвят или не е изцяло ваш. !!!!

Вратата е предвидена за монтаж само с отваряне навътре ( т.е единствено само външната страна с термодърво е защитена от външни атмосферни условия) !

  • Габаритни размери– 90/200см ;
  • Цветовев наличност – дървесно кафяв с черна каса (при желание цвета (тоновете към тъмно ) на дървената част може да се променят чрез нанасяне на байц или лакове, както при естествения дървен материал..)
  • Посоки на отваряне: Навътре – Лява; Навътре- Дясна
  • Крилоот външната страна е изработено от поцинкована ламарина и е изцяло покрито с termowood (естествено термодърво), а от вътрешната страна е изцяло покрито с PVC покритие върху МДФ облицовка, вътре са разположени подсилващи профили и както е споменато по горе цял метален лист + каменна вата за шумо и топло изолация..
  • Дебелина на крилото– 8см ;
  • Касата е регулируема–  облича зидове от 14см до 40 см – изработва се от устойчива 1.2мм галванизирана (поцинкована ) стомана боядисана с черна текстуна боя , первазите от външната и вътрешната страна са изцяло от поцинкована стомана с дебелина 1,2 см. също боядисани с черна текстуна боя.
  • Заключваща система– две заключващи системи DAF моноблок (горен патрон с върток, долен патрон – с 3 ключа) + скрита трета ключалка + бронировка на патрона с вдлъбнати капачки против разбиване. Вратата допълнително е подсигурена и заводски изградена с пасивни шипове на крилото ;
  • Окомплектовkа– Крило, регулируема каса, две заключващи системи DAF моноблок (горен патрон с върток, долен патрон – с 3 ключа) + скрита трета ключалка (+ бронировка на патрона с вдлъбнати капачки против разбиване), панти, метален праг с гумено уплътнение , дръжки– 2 бр активни (за вън и вътре), шпионка, гумени уплътнения на касата и крилото. ; ! Пасивна дръжка не е включена в цената и може да бъде закупена отделно при желание на клиента !
  • Цветоведървесно кафяв с черна каса (при желание цвета (тоновете към тъмно ) на дървената част може да се променят чрез нанасяне на байц или лакове, както при естествения дървен материал..)
  • Произход– Турция;

Category: Входни врати за къща (подходящи за външни условия)

Tag:  Входни врати в наличност / Входни врати Украински – Блиндирани / Входни Турски врати / Входни врати за къща (подходящи за външни условия) / Интериорни врати в наличност / интериорни украински врати в наличност

#Входни врати Варна цени  #Входни блиндираниврати Варна #украински входни врати Варна

Свързани продукти

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ! Украинска входна врата за външни условия с високо качество на изработка. […]

3979.00 лв.
в наличност

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ! Украинска входна врата за външни условия с високо качество на изработка. […]

3979.00 лв.
 
в наличност

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ! Украинска входна врата за външни условия с високо качество на изработка. […]

3779.00 лв.
 
в наличност

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ! Входна врата за къща BEXT модел Титан – дървесен декор – […]

1150.00 лв.
 
в наличност

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ! Входна врата за къща BEXT модел Титан – устойчива на външни […]

1050.00 лв.
 
в наличност

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ! Входна врата за къща BEXT модел Vento – устойчива на външни […]

1599.00 лв.
в наличност

Входна врата устойчива на външни атмосферни влияния, в изчистен и стилен дизайн ; Входни […]

1349.00 лв.
в наличност

Украинска входна врата със стъкло подходяща за външни условия с високо качество на изработка. […]

1599.00 лв.
ограничена наличност !

Украинска входна врата със стъкло подходяща за външни условия с високо качество на изработка. […]

1599.00 лв.
Налични само Десни!

Украинска входна врата  за външни условия с високо качество на изработка. Специално покритие винорит […]

1399.00 лв.
Ограничена наличност