Вашата врата до 24 часа! 0882643000
Налични входни и интериорни врати. Възможност за доставка и монтаж на над 200 вида врати! Външни джакузита и басейни - налични и по индивидуална поръчка! Разнообразие и монтаж на парапети, настилки и облицовки.
Интериорна врата Базис – цвят Бял (Украинска)

Интериорна врата Базис – цвят Бял (Украинска)

попитай
Очаквайте скоро

Украинска интериорна врата модел Базис е от последната серия на Нов Стил Skyline! Това е нова високотехнологична колекция. Моделите ще се впишат идеално в дизайна модерен апартамент, както и модерни пространства в офис помещение.Основното нещо в крилата на вратите Skyline е ергономичността, т.е. удобство във всичко: от практичен дизайн до лесна за поддръжка.

Платно, гравирано със строги вертикални линии. Особеността на този модел е, че някои линии се пресичат една с друга, а някои не, придава елемент на игривост и хаос.

Уникално покритие от най-високо качество!

Крилото на вратите Bazis X-White намеква за ултрамодерния хай-тек стил. Такива врати не са подходящи за тези, които предпочитат строга класика, както и много детайли, претенциозност или помпозност. Скромните модели на гравиране няма да отвлекат много внимание. Моделите от тази колекция осигуряват добра звукоизолация поради липсата на стъкла. Комфорт, сдържаност и геометрична простота са основните характеристики на новата колекция крила на вратите от серия Skyline.

Налични цветове (очаквани цветове):

  • Бял (X-White)
  • Хром (X-Chrome)
  • Мока (X-Mocha)

Очаквайте скоро информация за наличност!

Category: интериорни украински врати Варна

Tag:  Интериорни врати в наличност / интериорни украински врати в наличност / Входни врати в наличност / Входни врати Украински – Блиндирани / Входни Турски врати / Входни врати за къща (подходящи за външни условия)

#Интериорна врати Варна цени  #интериорни врати Варна #украински интериорни врати Варна

Свързани продукти

Интериорна украинска врата модел Кубо е от последната серия на Нов Стил Skyline! Това […]

попитай
Очаквайте

Украинска интериорна врата модел Миди е от последната серия на Нов Стил Skyline! Това […]

попитай
Очаквайте