Вашата врата до 24 часа! 0882643000
Налични входни и интериорни врати. Възможност за доставка и монтаж на над 200 вида врати! Външни джакузита и басейни - налични и по индивидуална поръчка! Разнообразие и монтаж на парапети, настилки и облицовки.
Интериорна врата MB-021-Промоция Интериорна врата MB-021-Промоция Интериорна врата MB-021-Промоция Интериорна врата MB-021-Промоция Интериорна врата MB-021-Промоция

Интериорна врата MB-021-Промоция

279.00 лв.
Ограничена наличност

 

В наличност цвят: Светъл дъб

ПРОМОЦИЯТА Е ВАЛИДНА ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВАТА.

Размери: 90см Размера на вратата включва касата.Необходимият строителен отвор е +2см от размера.

Цената включва крило,каса,первази,стопер, уплътнение, секретна брава, дръжки, панти. Стъклото не е включено в цената.То се избира допълнително от клиента като има избор от релефни, матирани или витражни стъкла по индивидуален проект.

Конструкцията на вратата и касата е от естествено дърво и пълнеж пчелна пита. Върху конструкцията има MDF плоскости, ламинирани с PVC покритие за по-висока устойчивост и здравина. Благодарение на покритието вратите са 100% влагоустойчиви, което ги прави подходящи и за мокри помещения. На касата на вратата има стопер с гумено уплътнение за плътно и безшумно затваряне на вратата и изолация. Вратата е с первази от двете страни, изработени изцяло от MDF и отново ламинирани с PVC покритие. Первазите са регулируеми и дават възможност за обиране на несъвършенства до 3см.

 

Свързани продукти