Вашата врата до 24 часа! 0882643000
Налични входни и интериорни врати. Възможност за доставка и монтаж на над 200 вида врати! Външни джакузита и басейни - налични и по индивидуална поръчка! Разнообразие и монтаж на парапети, настилки и облицовки.
Преградни стени и стъклени паравани за баня Преградни стени и стъклени паравани за баня Преградни стени и стъклени паравани за баня Преградни стени и стъклени паравани за баня Преградни стени и стъклени паравани за баня Преградни стени и стъклени паравани за баня Преградни стени и стъклени паравани за баня Преградни стени и стъклени паравани за баня Преградни стени и стъклени паравани за баня Преградни стени и стъклени паравани за баня Преградни стени и стъклени паравани за баня Преградни стени и стъклени паравани за баня Преградни стени и стъклени паравани за баня Преградни стени и стъклени паравани за баня Преградни стени и стъклени паравани за баня Преградни стени и стъклени паравани за баня

Преградни стени и стъклени паравани за баня

попитай
направете запитване

Изработка на стъклени паравани и стъклени преградни стени по поръчка (по размери и проекти според изискванията на клиента).

Стъклен стационарен параван, стъклен отваряем параван с едно и с две отваряеми крила , декоративни паравани, паравани с плъзгащи врати, паравани тип хармоника, сгъваеми паравани и други..

Само за гр. Варна и околноста!

 

 

Свързани продукти

Алуминиев стълбищен парапет с хоризонтално разположени струни. Струните могат да бъдат различна бройка, както […]

попитай
направете запитване

Алуминиев стълбищен парапет с вертикално разположени струни. Струните между носещите колонки могат да бъдат […]

попитай
направете запитване

Алуминиев стълбищен парапет със закалено стъкло. Стъклото може да бъде с различна дебелина според […]

попитай
направете запитване

Алуминиев парапет за тераси със закалено стъкло или триплекс. Кръгла ръкохватка, с подов профил […]

попитай
направете запитване