Вашата врата до 24 часа! 0882643000
Налични входни и интериорни врати. Възможност за доставка и монтаж на над 200 вида врати! Външни джакузита и басейни - налични и по индивидуална поръчка! Разнообразие и монтаж на парапети, настилки и облицовки.
Стъклен, закалено стъкло, с подов профил и само с колонки Стъклен, закалено стъкло, с подов профил и само с колонки Стъклен, закалено стъкло, с подов профил и само с колонки Стъклен, закалено стъкло, с подов профил и само с колонки Стъклен, закалено стъкло, с подов профил и само с колонки Стъклен, закалено стъкло, с подов профил и само с колонки Стъклен, закалено стъкло, с подов профил и само с колонки Стъклен, закалено стъкло, с подов профил и само с колонки Стъклен, закалено стъкло, с подов профил и само с колонки Стъклен, закалено стъкло, с подов профил и само с колонки Стъклен, закалено стъкло, с подов профил и само с колонки Стъклен, закалено стъкло, с подов профил и само с колонки Стъклен, закалено стъкло, с подов профил и само с колонки Стъклен, закалено стъкло, с подов профил и само с колонки Стъклен, закалено стъкло, с подов профил и само с колонки Стъклен, закалено стъкло, с подов профил и само с колонки Стъклен, закалено стъкло, с подов профил и само с колонки Стъклен, закалено стъкло, с подов профил и само с колонки Стъклен, закалено стъкло, с подов профил и само с колонки Стъклен, закалено стъкло, с подов профил и само с колонки

Стъклен, закалено стъкло, с подов профил и само с колонки

попитай
направете запитване

Алуминиев парапет за тераси със закалено стъкло или триплекс. Кръгла ръкохватка, с подов профил по цялата дължина на терасата. Изключителна здравина и сигурност.

Възможни са различни ръкохватки: кръгла, поска (различна ширина). Също са възможни изпълнения с различни цветове както на стъклото така и на ръкохватките и профилите. Комбинации между различните видове струнни и стъклени и други….

Цената се определя след оглед на място или след предоставен подробен проект.

Свързани продукти

Изработка на стъклени паравани и стъклени преградни стени по поръчка (по размери и проекти […]

попитай
 
направете запитване

Алуминиев стълбищен парапет с хоризонтално разположени струни. Струните могат да бъдат различна бройка, както […]

попитай
направете запитване

Алуминиев стълбищен парапет с вертикално разположени струни. Струните между носещите колонки могат да бъдат […]

попитай
направете запитване

Алуминиев стълбищен парапет със закалено стъкло. Стъклото може да бъде с различна дебелина според […]

попитай
направете запитване