Вашата врата до 24 часа! 0882643000
Налични входни и интериорни врати. Възможност за доставка и монтаж на над 200 вида врати! Външни джакузита и басейни - налични и по индивидуална поръчка! Разнообразие и монтаж на парапети, настилки и облицовки.
Входна врата за къща Vento 99 – (подходяща за външни условия) с леки транспортни дефекти Входна врата за къща Vento 99 – (подходяща за външни условия) с леки транспортни дефекти Входна врата за къща Vento 99 – (подходяща за външни условия) с леки транспортни дефекти Входна врата за къща Vento 99 – (подходяща за външни условия) с леки транспортни дефекти Входна врата за къща Vento 99 – (подходяща за външни условия) с леки транспортни дефекти Входна врата за къща Vento 99 – (подходяща за външни условия) с леки транспортни дефекти Входна врата за къща Vento 99 – (подходяща за външни условия) с леки транспортни дефекти

Входна врата за къща Vento 99 – (подходяща за външни условия) с леки транспортни дефекти

1599.00 1259.00 лв.
в наличност

Вратата има леки транспортни дефекти: Отвън на панела на вратата лека драскотина  долу в дясно, вътрешен еталбондов ляв перваз леко чукнат в горния външен край,  вътрешния еталбондов десен перваз леко чукнат  външния край най горе на върха. Приложени са снимки на самите дефекти !

Входна врата за къща модел Vento – устойчива на външни атмосферни влияния. Врата от вън е изцяло изработена от поцинкована ламарина и изцяло покрита с еталбонд (както крилото така и касата, което и предва изчистен и стилен дизайн, а вътре крилото е изцяло с PVC покритие върху МДФ облицовка (первазите са покрити с еталбонд). Снабдена е с двойно уплътнение (едно на крилото и едно на касата). Подходяща е за къщи, вили и друг вид сгради при които входната врата е изложена пряко на външни атмосферни условия и слънце.

Вратата е предвидена за монтаж само с отваряне навътре ( т.е единствено само външната страна с еталбонд е защитена от външни атмосферни условия) !

 • Габаритни размери– 90/200см ;
 • Касата облича зидове от 35,5см до 40 см (с възможност за намаляне чрез прерязване на външната облицовачна част на касата)
 • Цветове в наличност – Антрацит
 • Посока на отваряне: Навътре- Дясна (като на снимките към публикацията)
 • Крило– изработва се по нова иновативна технология, представлява Рамка с цял метален лист + цял еталбондов лист от външната страна и това го прави устойчиво на външни атмосферни влияния, отделно вътре има и подсилващи профили..
 • Дебелина на крилото– 8см ;
 • Касата е регулируема–  изработва се от устойчива 1.2мм галванизирана (поцинкована ) стомана + допълнително е изцяло покрита с еталбонд. Снабдена с прави первази също покрити с еталбонд ;
 • Заключваща система– две заключващи системи DAF моноблок (горен патрон с върток, долен патрон – с 3 ключа) + скрита трета ключалка + бронировка на патрона с вдлъбнати капачки против разбиване. Вратата допълнително е подсигурена и заводски изградена с пасивни шипове на крилото ;
 • Окомплектовка– Крило, регулируема каса, две заключващи системи DAF моноблок (горен патрон с върток, долен патрон – с 3 ключа) + скрита трета ключалка (+ бронировка на патрона с вдлъбнати капачки против разбиване), панти, метален праг с гумено уплътнение, дръжки– 2 бр активни (за вън и вътре), шпионка, гумени уплътнения на касата и крилото. ; ! Пасивната дръжка (на снимката) не е включена в цената и може да бъде закупена отделно при желание на клиента !
 • Цветове– Антрацит
 • Произход– Турция;       * За Клиенти желаещи закупуване на врата на лизинг:       * Одобрението и сключването на договор  за лизинг става по телефона и онлаин (не е необходимо физическо присъствие в офис) с Уникредит Лизинг.      * При закупуване на изплащане ако ползвате опция 0% лихва (важи само до 6 месеца изплащане)  НЕ може да се възползвате и от опцията безплатен транспорт !

Category: Входни врати за къща (подходящи за външни условия)

Tag:  Входни врати в наличност / Входни врати Украински – Блиндирани / Входни Турски врати / Входни врати за къща (подходящи за външни условия) / Интериорни врати в наличност / интериорни украински врати в наличност

#Входни врати Варна цени  #Входни блиндираниврати Варна #украински входни врати Варна

Свързани продукти

Входна врата преоценена защото е била моста в магазин за врати. 90 / 200 […]

699.00 479.00 лв.

Вратата е преоценена защото е била мострена в магазин за врати и се предлага […]

699.00 429.00 лв.
налично

Подсилена Входна Турска Врата Старлайф  с Цял метален лист в крилото и Дървесно покритие […]

949.00 459.00 лв.
Последна единична бройка

Вратата е чисто нова  запечатана със фабричния кашон  преоценена е защото е единична бройка […]

699.00 549.00 лв.
налично

Вратата е нова и е без забележки ! преоценена е защото е единична бройка […]

1050.00 850.00 лв.
Последна единична бройка

Вратата е чисто нова  с включена в цената и монтирана пасивна елегантна дръжка (само […]

799.00 559.00 лв.
налично

Има различни врати с различни дребни повреди (като одрасквания, наранявания на повърхноста, изцапано с […]

1050.00 899.00 лв.
налично

Разпродажба на последни бройки (вратите са чисто нови запечатани)! БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ! Врата на […]

699.00 679.00 лв.
 
налично

Вратата е  била монтирана като мострена в магазин за врати. Метална подсилена врата с […]

979.00 599.00 лв.
налична мострена преоценена Лява 1бр. !

Луксозна Входна Врата подсилена  „Bext“ с Цял метален лист в крилото (фрезована и двуцветна […]

829.00 539.00 лв.
Продадена!